Zapisnik sa sednice Skupštine stambene zajednice od 30.05.2018.

STAMBENA ZAJEDNICA
Ulica Timočke divizije 9,11 i Generala Ljubomira Milića 2,4,6
Beograd

Skupština stambene zajednice

K

Sednica Treće skupštine stambene zajednice u ul. Timočke divizije 9,11 i Generala Ljubomira Milića 2,4,6 u Beogradu, održana dana 30.05.2018 godine, sa početkom u 20:00 časova.

Sednicu je sazvao na zahtev Tomić Danila Generala Ljubomira Milića 4/23 i vodio je upravnik stambene zajednice Nebojša Zdravković.

Na početku sednice upravnik konstatuje da na sednici prisustvuje 43 članova skupštine, odnosno njih 20 prisustvovalo, mejlom se izjasnilo 23, pismeno glasanjem na glasačkom listiću 5 što je ukupno 48 , te da su u skladu sa članom 45. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada nisu ispunjeni uslovi za donošenje odluka i odlučivanje nije bilo kvoruma. Skupština ima 175 članova za odluke potreban kvorum od 88 članova.

Svi vlasnici posebnih delova su uredno pozvani slanjem poziva elektronskom poštom, pisanim putem u poštansko sanduče, i stavljanjem poziva na oglasne table. Većina se nije odazvala pozivu, nisu predhodno obavestili Skupštinu o izostanku i zbog toga se mora održati ponovljena sednica sa smanjenim kvorumom.

Sednica je nastavljena usvajanjem predloženog dnevnog reda.

Dnevni red:
1. Očitavanje utrošene toplotne energije, razmatranje zamene firme koja očitava potrošnju.
2. Popravke lifta i nabavka PP opreme.
3. Razno.

Nakon što je usvojen dnevni red, prešlo se na raspravljanje po tačkama dnevnog reda.

Zapisnik sa sednice možete preuzeti ovde.